Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów!

Mam pytanie czy jest mozliwa aktualizacja navi profesional ccc przy uzyciu progmana v32 i obd2.Dzisiaj chciałem zaktualizować swoja e60 i przy updacie żąda kodów do ccc.Najpierw zasilanie w programie mialem 12,4v ale zmienilem plik carcontext.php i szlo do momentu aktualizacji ccc.Prosze o porad jak to zrobić.

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Temat zamykam!Zrobiłem sobie wszystko sam na forum nikt nie pomaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam

Kolego możesz podpowiedzieć jak to zrobiłes bo u mnie przy aktualizacji wywaliło całe audio i teraz nie mam pojęcia jak to naprawić .Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zanim zwalisz sprawę na amen podjedż do kogoś kto ma głowicę lub ops.
Opublikowano

Witam

No właśnie słyszałem że CCC to tylko OPS/OPPS ale usłyszałem to juz po fakcie :(.próbowałem też winkfp ale się sią rozłącza po 65%.To przyjdzie mi szukać kogoś z głowicą w Olsztynie.Pozdrawiam i dzięki za podpowedź.

• 1 rok później...
Opublikowano
WINKFP zrobisz napewno musisz przefleszować 5 modułó przez kabel obd2 zajmuje to kilka godzin i musisz sie zaopatrzyć w dobry prostownik,ale napewno idzie to zrobić.Osobiscie zrobiłem i wszystko chodzi.Jakby ktos miał problem służę pomocą.W razie czego posiadam juz głowice ops jeżeli ktos ma problem z ccc z okolic bydgoszczy to zapraszam.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hej,

Chciałbym zrobić update modułów CCC w mojej e91 2008. Mam tylko kabel K-DCAN więc będzie to trwało długo. Jednak słyszałem, że często ludziom wywala błąd przy aktualizacji CCA060. Masz jakieś rady, jak zrobić aby nic się nie wywalilo?

Ja chcę zmienić w swojej soft, ponieważ mam zamiar mieć sterowanie głosem w języku angielskim.

Z góry dzięki.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką