Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś zrobiłem sobie przejażdżkę i zauważyłem że sprzęgło nie działa tak jak powinno, w sumie działa jak powinno ale ... po jakimś czasie używania go a dokładniej wciśnięcia go kilkukrotnie do podłogi robi się miękki i nie da się wrzucić żadnego biegu a sytuacja ma miejsce gdy auto jest na luzie i próbuje zmienić bieg. Dopiero zgaszenie auta odczekanie 3s, ponowne uruchomienie i biegi chodzą normalnie... ktoś może miał do czynienia z takim problemem?

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Najprędzej siada wysprzęglik od pedału sprzęgła jeśli będziesz go wymieniał stosując zamienniki to zwróć uwage na wartość ciśnienia żebyś po krótkim czasie nie musiał znów wydawać kasy na drugi wysprzęglik od skrzyni biegów
Opublikowano
w przyszlym tyg jak mnie nie wywieje w trase to autko idzie do polecanego warsztatu (kogo nie spytam tylko jeden sie przwija) zajmujacego sie pompami wtryskowymi bo mi cieknie i odrazu lukna na to sprzeglo