Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie help me, gdzie moznadostac klosze dedykowane do black hella ?

Potrzebuje dwa komplety szkiel do auta klienta i swojego :wink:

Ale wszedzie dostepne sa tylko zwykle szkla ?

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

szkła idą takie same do BH i do zwykłych lamp, nawet numery homologacji mają te same

ori są w ASO, na allegro jest pełno podrób, wszystkie używki są już wypiaskowane więc nie warto

ja przy robieniu BH kupowałem na alledrogo firmy bodajże DJauto

z nowymi szkłami BH wygląda dużo ciemniej niż ze starymi (przez wypiaskowanie)

rozklejasz przy pomocy opalarki, sklejasz czarnym silikonem, ale to pewnie wiesz :D

Opublikowano

Przemku, szkla od black hella sa inne troszke :wink: tzn szklo soczewki jest inne :wink:

rozklejalem w garnku 20 min wewrzatku inie chcialo puscic wiec dostalo z lyzki i po kawalku odrywalem :twisted:

Pierwszy raz mialem taki problem z rozklejeniem :D

w oryginalach szklo w miejscu postojowki ma inny "ksztalt" w ory masz koleczko, zwyklych jest owalny paskowany ,sama ramke ktos mogl zmienic wiec to nie problem

krzyze powinny byc ladnie prosto zamontowane i ladnie fachowo zaklejone na zewnatrz

http://img585.imageshack.us/img585/5952/95442139.jpg

a jak jest u Ciebie ?

Cytat wiesz z jakiego forum :wink:

Opublikowano

hmm nie wiedziałem, miałem do czynienia z ori szkłami z e30stki ale nie różniły się od tych normalnych, może w e34 było inaczej? Ciekawa sprawa

ps było wpaść do mnie na rozklejanie, tyle kompletów mam na koncie że rozklejanie nie jest problemem, chyba że szkło uszkodzone.

Opublikowano

No i lipa od 4 lat wycofane ze sprzedazy, takie jest stanowisko Hella polska :mad2:

Jednak trzeba zalozyc zwykle szkla