Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM WŁAŚNIE KUPIŁEM E90 328I 2007 Z USA NIE BYŁ TO SAMOCHÓD Z AUKCJI TYLKO OD PRYWATNEGO WŁAŚCICIELA KTÓRY SAMOCHÓD KUPIŁ TAM DLA SIEBIE,SPRZEDAWAŁ GO TYLKO Z POWODU CHOROBY DZIECKA.PYTANIE MOJE TO NA CO EWENTUALNIE ZWRACAĆ UWAGE PRZY TYCH SAMOCHODACH GDYZ AUTKO JEST JAK NA RAZIE W STANIE IDEALNYM ZAWIESZENIE,SILNIK WSZYSTKO IGŁA BYŁY DRZWI MALOWANE ALE WŁAŚCICIEL MIAŁ ZDJECIA ŻE KTOŚ MU JE PORYSOWAŁ A NIE BYŁY UDERZONE,DAJCIE ZNAC JAK Z CZESCIAMI I SERWISEM TEGO AUTKA.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema chlopaki ja tez wlasnie jestem na kupnie pewnej bety jestem wlasnie w usa i sie zastanawiam nad 2007 328i :wink: i tez chcialbym zabrac ja do Polski za pol roku na mienie przesiedlencze tyle ze wlasnie chcialbym wiedziec co mnie czeka do wymany :?:

przepraszam to moj pierwszy post u was poki co jezdze mazda a bmw jeszcze nie mam :mrgreen:

Opublikowano
no wiec kolego tez to przerabialem-wiec musisz zmienic tylne zewnetrzne czesci swiatel -tam gdzie sa kierunkowskazy na czerwono u nas sa na zolto.Poza tym w niektorych miastach tak jak u mnie psiarnia czepia sie przednich lamp ze swieca kierunkowskazy ale mozna to obejsc przeprogramowujac swiatla(jesli chodzi o xenony) no i oczywiscie przeciwmgielne tylne ale ono jest w lampie tylko trzeba cos tam pozmieniac ale zrobi ci to kazdy elektryk.Ja za wszystkie zmiany wraz zakupem tylnich lamp zaplacilem 300-400 zl.
Opublikowano
WITAM WŁAŚNIE KUPIŁEM E90 328I 2007 Z USA NIE BYŁ TO SAMOCHÓD Z AUKCJI TYLKO OD PRYWATNEGO WŁAŚCICIELA KTÓRY SAMOCHÓD KUPIŁ TAM DLA SIEBIE,SPRZEDAWAŁ GO TYLKO Z POWODU CHOROBY DZIECKA.PYTANIE MOJE TO NA CO EWENTUALNIE ZWRACAĆ UWAGE PRZY TYCH SAMOCHODACH GDYZ AUTKO JEST JAK NA RAZIE W STANIE IDEALNYM ZAWIESZENIE,SILNIK WSZYSTKO IGŁA BYŁY DRZWI MALOWANE ALE WŁAŚCICIEL MIAŁ ZDJECIA ŻE KTOŚ MU JE PORYSOWAŁ A NIE BYŁY UDERZONE,DAJCIE ZNAC JAK Z CZESCIAMI I SERWISEM TEGO AUTKA.

Nikt nie chciał powiedzieć, że kupiłeś trupa, spalonego albo bez przodu ;)

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką