Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem kabelek od Nerwusa, ale niestety nie mam co z nim zrobić bo nie mogę nigdzie znależć oprogramowania. Znalazłem tylko to:
http://www.filecrop.com/search.php?w=ediabas&size_i=0&size_f=1048576&engine_r=1&engine_m=1

ale po pierwsze wszystko na rapidzie a ostatnio coś mnie zblokowało i nie mogę ściągać, a poza tym nie wiem co z tego bałaganu jest częścią INPA z NCSem - wszystko? Może ktoś podać skąd ściągnąć w miarę nową wersję, i udzielić jakichś porad dla nowicjusza, żeby nie namieszać. Chciałbym w pierwszej kolejności zaprogramować DRL, bo szkoda xenonów.

Opublikowano
Kolego na tym forum wszystko o co pytasz zostało objaśnione wystarczy poszukać i poczytać, tym bardziej że dopiero zaczynasz.
Opublikowano
Kolego na tym forum wszystko o co pytasz zostało objaśnione wystarczy poszukać i poczytać, tym bardziej że dopiero zaczynasz.

Uwielbiam, posty nic nie wnoszące tylko mające na celu pokazać jaki to kto jest wszystko wiedzący, ale nikomu nie pomoże, i wszystko jest na forum. To że, dopiero zaczynam z programowaniem, nie znaczy, że wczoraj się urodziłem, i nie wiem jak korzystać z forum. Przeszukałem mnóstwo wątków, ale nie mam 5ciu lat na czytanie każdego postu. Jak już nie możesz napisać skąd ściągnąć, powiedz, czy to co podałem w linku w pierwszym poście to jedyne odnośniki dostępne na forum, czy da się znaleźć coś bardziej przystępnego z opisem. Z tego to nawet nie wiadomo co jest INPĄ, a poza tym rapid się zblokował.

Opublikowano

Uwielbiam, posty nic nie wnoszące tylko mające na celu pokazać jaki to kto jest wszystko wiedzący, ale nikomu nie pomoże, i wszystko jest na forum. To że, dopiero zaczynam z programowaniem, nie znaczy, że wczoraj się urodziłem, i nie wiem jak korzystać z forum. Przeszukałem mnóstwo wątków, ale nie mam 5ciu lat na czytanie każdego postu. Jak już nie możesz napisać skąd ściągnąć, powiedz, czy to co podałem w linku w pierwszym poście to jedyne odnośniki dostępne na forum, czy da się znaleźć coś bardziej przystępnego z opisem. Z tego to nawet nie wiadomo co jest INPĄ, a poza tym rapid się zblokował.

Nie burz się bo kolega palermos ma rację. Nie wierzę, że jak przeszukałes to forum to nic nie znalazłeś. AA zrobiłes podstawową czynnośc i spytałeś wujka Google? Wpisz np. " ncs inpa chomikuj" a zobaczysz ile uzyskasz wyników, łącznie z instrukcjami jak to wszsytko wklepać.