Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z zamkiem od strony kierowcy i chciałbym go wymieć a konkretnie samą wkładkę plus wymieniłbym odrazu od strony pasażera by był jeden kluczyk tylko w większych hurtowniach w kraku nie mają nic takiego, tylko w ASO był by zestaw naprawczy który również dostępny na zamówienie. Może ktoś ma namiary gdzie można dostać samą wkładkę proszę o linka lub nr telefonu :)

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Dostajesz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
tak dokladnie o to chodzi, aczkolwiek zastanawiam sie czy to jednak nie musi byc komplet z klamka bo moja po pociagnieciu nie wraca na swoje miejsce tylko zostaje podniesiona i musze ja "wepchnac" na swoje miejsce
Opublikowano
Tylko wydaje mi sie ze to nie jest zacinajaca sie klamka, przy zamku mi ktos grzebal.dlatego chce wymiec wkladke i chyba klamka jest uszkodzona, jak dla laika takiego jak ja to tak jak by jakas "sprezynka" sie zepsula ktora odpowiada za powrot klamki do wlasciwego polozenia. A przy okazji czy wkladki/zamki z E36 Sedan pasuja do Compacta?
Opublikowano

Witaj

widzę ,że jesteś z Krakowa , znam dobrego mechanika od zamków samochodowych .

Sam u niego uratowałem wkładkę zamka ... /...w escorcie ,koszt ok.30zł, ... , ale robi wszystkie . Zajmuje się tylko zamkami , tel.12-415-02-17 ,godz.13.oo-19.oo ;Baza Transportowa, al.29-Listopada 214/...wylot z Krakowa na Kielce-Warszawę . Chcesz to sobie zadzwonisz .

panta rei
Opublikowano
dzieki jutro postaram sie tam zadzwonic, zobacze o ktorej odbiore auto od mechnika a co do wkladki to jestem przekonany na 100% ze nie ma co ratowac, i ponawiam pytanie czy zamki w E36 sa w kazdej wersji takie same czy ma znaczenie ze compact do compacta, sedan do sedana ...
Opublikowano
Zadzwon dotego fachowca nawet jak ta wkladka bedzie do niczego to jak sie facet zna to kupi jakakolwiek wkladke od e36 i przystosuje do twijego kluczyka :wink: wyjdzie taniej

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
do polecanego goscia nie moglem sie dzis dodzwonic ale dostalem inny nr gdzie szwagier dzialal z zamkiem do fiesty i uslyszalem 150-200 zl i zostawienie auta na pol dnia, moze ktos sie orientuje czy to duzo, malo a moze w sam raz za dzialanie z 1 wkladka :?:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witaj

widzę ,że jesteś z Krakowa , znam dobrego mechanika od zamków samochodowych .

Sam u niego uratowałem wkładkę zamka ... /...w escorcie ,koszt ok.30zł, ... , ale robi wszystkie . Zajmuje się tylko zamkami , tel.12-415-02-17 ,godz.13.oo-19.oo ;Baza Transportowa, al.29-Listopada 214/...wylot z Krakowa na Kielce-Warszawę . Chcesz to sobie zadzwonisz .

Niestety na chwile obecna nie maja czesci, w Kluczyku na Malborskiej czekam od 3 tyg na jakies info w mojej sprawie a jak zadzwonie to zawsze slysze jedna ze juz im wyslali tylko czekaja az dojdzie i ze do mnie zadzwonia ale na tym sie konczy ... :mad2: