Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem nie udało się nam wygrać generalki :mrgreen: , ale i tak wyszło nieźle:

"Ucho":

"Slalom Gigant":

"Babusz":

Pozdrawiam

Igor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale syf na Babuszu, strasznie duzo szykan tam naustawiali, tak sie nawet zastanawialem czy to nie za bardzo niebezpieczna proba na KJS, szkoda rowalenia tej szykany pod koniec, jaka kara?
Opublikowano
...., jaka kara?

dotknięcie szykany 10sekund !!!!! Ta sama szykana musnęła mi tylne koło jak jechałem w drugą stronę czyli razem 20sekund!!!!!!!!!! :x

Pozdrawiam

Igor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jutrona gokartach zemscimy sie na szykanach z opon, tutaj nie dodaja 10s za potracenie, mozna zdrowo przywalic :lol:
Opublikowano
... co w następnym roku ?

Właśnie czekam na jakąś propozycję i sponsora. :D

Nie wiem co będzie w przyszłym sezonie ale już nie bardzo uśmiecha mi się wydawać wszystkie swoje pieniądze na "hobby".

W tym sezonie zrealizowałem założenie i sprawdziłem gdzie jestem w całej stawce, czy w ogóle jest jakiś sens mojego kręcenia kierownicą.

Pozdrawiam

Igor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

pogadaj o tym na CB z kierowcami TIR-wo :wink:

fakt, ze juz na takim amatorskim poziomie nie jest tanio a im wyzej tym drozej :(