Skocz do zawartości

316i problemy przy odpalaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam panowie problem mam bmw e36 1,6 m40 problem jest nastepujacej tresci podczas odpalania na zimnym silniku silnik chodzi chwile i gasni e tak jakby sie dlawil albo jak dodam gazu odrazu po odpaleniu tez gasnie ale jak za drugim razem go odpale to jest wszystko ok przy odpalaniu czuc benzyne ale wyciekow nic nie ma bo sprawdzalem co to moze byc? napomne ze ma instalacje gazowa. a i jeszcze jedno jak odpalam na cieplym po zgaszeniu z gazu musze troche pechechlac zeby zapalil dodam ze auto lepiej jezdzi na gazie niz na benzynie

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
na jakiej zasadzie dziala ten regolator??? to jakas membrana czy cos?? i jak to sie dzieje ze nie utrzymuje cisnienia , paliwo wraca doprzepustnicy czy jak?