Skocz do zawartości

wspomaganie czy jest w standardzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

czy były modele 316 e-36 bez wspomagania rok produkcji 1991(październik) ponieważ takową posiadam, a sprawdzałem (może nie najlepsze źródło...) na allegro i wszystkie z tego roku miały...nie wiem włąśnie czy mam taka wersję czy po prostu wcześniejszy włąsciciel wyjął wspomaganie lub rozbił auto i nie wstawił w czasie naprawy... :doh:

Opublikowano
Dzięki to mnie uspokoiłeś! Juz myślałem że moja becia była nieźle bita i ktoś zrobił mnie w konia przy sprzedaży! A jest duży proble z założeniem wspomagania, czy maglownica jest taka sama czy trzeba zmieniać...A tak a pro po to centa i ele. lusterka są...?
Opublikowano

Niestety maglownica jest inna - w końcu to wspomaganie. Do tego jeszcze pompa z mocowaniami, przewody hydrauliczne ze zbiorniczkiem płynu i łącznik z ośką kierowniczą. Nie pamiętam dokładnie, ale pewnie też koło pasowe na wał korbowy

Na szczęscie drążki kierownicze są takie same.

Aaaa. I jeszcze robota. No.