Skocz do zawartości

Dziwny problem z ringami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dziwny problem z ringami a mianowicie:

"nie swieca..." ;)

za to swieci sie kierunek ...?WTF? w tej lampie co nie swieca ringi.

Wszystko dzialalo, wrocilem z trasy i nie dziala.

Ktos mial taki problem?

Co to moze byc?

pzdr

Opublikowano
U mnie sa osobne zarowki od ringow i od kierunkow, wiec jedno nie ma nic wspolnego z drugim.

Oj ma i to duży to idzie na jednej wiązce i spalony ring powoduje świecenie się jak u amerykana przednich migaczy robi się tzw choinka, mi padł kiedyś lewy i na drugi dzień prawy, szwagier się śmiał że mam e39 amerykana, kup żarówkę do ringu wymień i po kłopocie kierunkowskaz wróci do normy, błedu mieć nie będziesz na kompie.

Opublikowano
U mnie sa osobne zarowki od ringow i od kierunkow, wiec jedno nie ma nic wspolnego z drugim.

Oj ma i to duży to idzie na jednej wiązce i spalony ring powoduje świecenie się jak u amerykana przednich migaczy robi się tzw choinka, mi padł kiedyś lewy i na drugi dzień prawy, szwagier się śmiał że mam e39 amerykana, kup żarówkę do ringu wymień i po kłopocie kierunkowskaz wróci do normy, błedu mieć nie będziesz na kompie.

No faktycznie, masz racje. Po tym jak to napisales przypomnialem sobie ze tez cos takiego mialem jakis czas temu - zarowka od ringa sie przepalila i zamiast niej palil sie kierunek.

Opublikowano

Na pewno jest to przepalona żarówka w ringu i zamiast niej, niejako na zastępstwie świeci się delikatnie kierunek.

Dzieje się tak, aby zawsze postojowe świeciły się w każdym rogu auta.

Jeśli dobrze kojarzę, to można to wyłączyć jeśli Ci to przeszkadza