Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jestem nowy na tym forum autko mam od 4 dni i mam problem mianowicie słynne 299960 na liczniku

po VINie doszedłem że produkcja to 04.88 autko 530i i mam pytanie ponieważ czytałem sporo ale w końcu nie wiem czy da się to wyzerowac czy nie bo gdzieś widziałem że ktoś pisał że za 120 zł zerują licznik (pod warszawą)ale wkońcu tyle czytałem żę nie wiem czy to pomoże czy nie a jeszcze nie zdążyłem zadzwonic i się zapytac pozdrawiam..

Opublikowano
no tak ale chodzi mi czy to wystarczy wyzerowac licznik czy tam jakaś pamięc jest której sie nie da zerowac nie wiem juz dlatego chciałem zapytac i dostac odpowiedz najlepiej od kogoś kto to robił
Opublikowano
tymbardziej ze nie chodzi mi o cofniecie licznika bo auto kupiłem do śmierci jego lub mojej;)i dlatego pytam na forum a nie dzwonie po fachmanach którzy dają ogłoszenia korekty liczników:)
Opublikowano
nie wystarczy wyzerować. zapłoniona jest kość pamięci i mimo wyzerowania nie będzie dodawał. przerobione niestety na własnej skórze. Pomoże wymiana kości pamięci na używkę, w serwisie nówka kosztuje duuużo a jeszcze trzeba ją programować (temat też przerabiałem).
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png