Skocz do zawartości

[530dA] Uruchomienie po wpisaniu kodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie następujące. Czy można na stałe uruchomić funkcję odpalania auta po wpisaniu kodu? Tzn. ustalić kod na stałe zamiast wpisywać po zgaszeniu auta.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam też to mam ale nie uzywam bo nawet nie wiem jak to działa.Moze ktoś opisac jak to działa? kod jest stały czy sobie ustalamy za kazdym razem inny?
Opublikowano
witam też to mam ale nie uzywam bo nawet nie wiem jak to działa.Moze ktoś opisac jak to działa? kod jest stały czy sobie ustalamy za kazdym razem inny?

Fajna sprawa. Za każdym razem trzeba podać nowy kod. Zgaszone auto, ale na zapłonie wtedy opcja "KOD" jest aktywna. Podajesz jakieś 4 cyfry, zapłon na pozycję 0. Wtedy przy próbie odpalenia auta, komputer krzyczy o CODE, podajesz 4 uprzednio ustalone cyfry. Stycznik/przekaźnik zamyka obwód = autko można odpalić;-)

Opublikowano
Tak jest to fajne ale jak za każdym razem trzeba wpisywać kod na nowo to już nie ma takiej rewelacji dość czasochłonne zwłaszcza gdy masz navi i musisz wchodzić w opcje.