Skocz do zawartości

Czy ktos moze to zna?- interesujace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popatrzcie co znalazem , jezeli wierzyc opisowi to jest ok.Tylko ze te wszystkie opisy to " zlote gory obiecuja". Gdzie jest nasz interfejs Guru? :D ....Nerwus prosze sie wypowiedziec. :lol:

Moze to ktos juz posiada?

http://doitauto.de/product/de/BMW-Diagnose/ADS-OBD-Ediabas-Inpa-Interface-fuer-alle-Versionen.html

Opublikowano
http://bmw-diag.pl/index.php tam jest dobrze znany użytkownik "tester" zajmuje się takimi fejsami

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
  • Autor
One teraz troche stanialy- 95 euronow i przesylka chyba za frajer ( na terenie niemiec)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Pierwszy chiński ADS taki jak powinien być. Fakt nowe to to nie jest bo dobry rok w sprzedaży.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@markozlo

mam tego fejsa i śmiga bez problemów (DIS, INPA; naturalnie dzięki informacjom i wskazówkom tego forum). W do-it-auto kosztuje 95 euronów + koszt wys. a na ebay.de 99 z darmową wysyłką. Trzeba przyznać, że wysyłka jest ekspresowa. Zamówiłem w pon. o 19, płacąc PayPalem a DPD dostarczyło go już w środę o 13. W ogóle na niemieckich forach jak e39forum, 7erforum czy motor-talk ma dobre opinie. Spójż na oceny sprzedawcy na ebayu.

pozdro

Evil :diabel_faja:

Opublikowano
  • Członkowie klubu
@markozlo

mam tego fejsa i śmiga bez problemów (DIS, INPA; naturalnie dzięki informacjom i wskazówkom tego forum). W do-it-auto kosztuje 95 euronów + koszt wys. a na ebay.de 99 z darmową wysyłką. Trzeba przyznać, że wysyłka jest ekspresowa. Zamówiłem w pon. o 19, płacąc PayPalem a DPD dostarczyło go już w środę o 13. W ogóle na niemieckich forach jak e39forum, 7erforum czy motor-talk ma dobre opinie. Spójż na oceny sprzedawcy na ebayu.

pozdro

Evil :diabel_faja:

Tylko gorzej jak się coś wysypie to wtedy Turecki Niemiec powie "Ich weiss nicht". Z tego co wiem to pomoc na wysłaniu instrukcji instalacji się kończy.