Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zdarzyla mi sie ostatnio przykra przygoda, zachaczylem o kant burty dostawczaka blotnikiem przednim, predkosc byla prawie zerowa ale ze to byla burta to wyrwalo mi dziure na pol blotnika i troche wgniotlo maske niewiele ale jednak :mad2: Teraz moje pytanie, ile moze kosztowac naprawa :?: blotnik bede musial kupic bo z tego nic nie bedzie juz i maske chyba tez, ile moze srednio kosztowac wstawienie tych dwoch elementow plus malowanie :?:
Pozdrawiam
Opublikowano
Za pomalowanie obustronne błotnika i maski musisz liczyc się z kosztami ok. 1000zł. Wszystko zależy od warsztatu i regionu kraju.

obustronne tzn :?: a to podales cene z montarzem czy samo malowanie :?: a okolice to Krakow

Pozdrawiam
Opublikowano
Za pomalowanie obustronne błotnika i maski musisz liczyc się z kosztami ok. 1000zł. Wszystko zależy od warsztatu i regionu kraju.

obustronne tzn :?: a to podales cene z montarzem czy samo malowanie :?: a okolice to Krakow

Jak kupisz nowe to trzeba malowac z obu stron. Błotnik jeszcze przejdzie tuwystarczy tylko przy rantach bo drugiej strony przecież nie widac ale maske trzeba całą z obu stron bo jak ją podniesiesz to środek też widac. Podałem cene z montarzem ale jest ona tylko orientacyjna. W jakimś małym warsztacie mogą powiedziec Ci za to 600zł a w jakimś innym może to byc i 1300zł. Musisz pojezdzic i popytac.