Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich chciałem się dowiedzieć jaka benzyna do bmw e32 saria 7 730i 3 litry jakie wy tankujecie paliwo i jakie jest zalecane pozdrawiam wszystkim
Opublikowano
ja tankuje na bp też jest dobre dawnijej miałem e34 5 w dizlu to tankowałem na orlen no dzięki za odzpowiedz
Opublikowano
dla nas przewidziano 95 i niech tak zostanie :) proponuje przeczesac zasoby internetowe na temat liczby oktanow oraz spalania stukowego.Pozdr

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
Ja tankuje zawsze na Shellu, zwykłą 95, ale zawsze leje dodatek do paliwa Shella, dostępny w Makro. Kiedyś zatankowałem Vervę, chyba na Orlenie to myślałem, że na sześciu cylindrach chodzi.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
DO KOLEGI TRROLA MASZ TAKI WIELKI SILNIK ŻE BYM NIE WYROBIŁ NA BENZYNIE WIEC SIĘ NIE DZIWIE ŻE SAMOCHÓD MIAŁ MAŁY DOPAŁ
Opublikowano
DO KOLEGI TRROLA MASZ TAKI WIELKI SILNIK ŻE BYM NIE WYROBIŁ NA BENZYNIE WIEC SIĘ NIE DZIWIE ŻE SAMOCHÓD MIAŁ MAŁY DOPAŁ

Rozumiem kolego ze chcesz sie wyroznic ale po co krzyczysz!!!

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
Nikogo nie chce obrażać ale naprawdę kolega ttrol jak zatankował na orlenie werwe to silnik mu żle chodził bo do takiego silnika potrzeba dobrą benzyne :cool2: ja też kiedys do mojej e36 tankowałem verwe i też silnik miał mały dopał a gdzie do v12. Jak moja e36 miała tylko 98koni i też żle chodziła więc się nie dziwie że samochód pana ttrola miał mały dopał jak jest to silnik 5litrowy i 300 koni lub 350.