Skocz do zawartości

Nie ciągnie powyżej 160 km/h

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam ten sam problem w 325 tds 160km/h czyli 3,5 tys obrotów i tak jakby komp odłaczał zapłon. Miałem to kiedys jakies pół roku temu, ale wtedy paliwo mi sie cofało do zbiornika, założyłem zaworek zwrotny i problem zniknął. A teraz znowu sie pojawił.

Gdzie mam szukac przyczyny. No do Sosnowca to ja raczej nie pojade bo to z 700km

Mysle ze przewody od podcisnienia mam oki bo na takim podłaczeniu jezdziłem 215km/h i było oki. gdzie jest przepływówka w tds

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Od kilu dobrych dni jestem posiadaczem 530d z 1998r. I wczoraj wymieniłem wszystkie filtry i olej w silniku, oraz grzebałem troche przy akumulatorze( był odłaczony na chwile). dzis rano samochód wogóle nie ma mocy obroty wkrecaja sie na maks 2700, musze go prosic o 110km/h Jedzie sie gorzej niz maluchem.

Spalanie nie wzrosło. czego to może byc przyczyna.

Przepływomierz???

Którys filtr jest do du????

powietrza bosch, paliwa jakis (hart nie było boscha)

Czy to moze jakis bład w kompie i jezdzi w trybie awaryjnym. Wogóle nie słychac turbiny a wczesniej ładnie gwizdała :)

Czy może cos zruszyłem jakis kabelek podczas zmieny filtrów???

Jak przyjdzie mi dzis interfejs diagnostyczny to odrazu go podłaczam i sprawdza :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa