Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z wyciaganiem plyty z napedu DVD (navi prof). Dzisiaj bawilem sie troche INPA i dogrzebalem sie do czego takiego:

http://img297.imageshack.us/img297/8628/dvdbloked.jpg

Co znaczy pozycja Eject possible or blocked: Software is blocking Eject Button?

Nie chodzi mi o tlumaczenie na polski tylko co, gdzie, jak to zmienic/wylaczyc/odblokowac? :D

Pozdr.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mi to odblokowali w serwisie przy okazji przeglądu za darmo ;)
Opublikowano

hmmm, dzieki kolego za odpowiedz. a kto wie czy mozna to samemu zmienic w DISie i gdzie tego szukac. do aso musialbym 150km leciec i pewnie mnie za to odpowiednio skasuja....

pozdr

Opublikowano
Jak odblokowac to nie wiem, ponoć to fukcja na potrzeby wypożyczalni samochodów aby nie zginęła płyta z nawką

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Jak odblokowac to nie wiem, ponoć to fukcja na potrzeby wypożyczalni samochodów aby nie zginęła płyta z nawką

heh no tak, tylko jak kupilem auto byla org plyta navi w srodku i ja wyciagnalem dopiero po wrzuceniu mojej kopii na probe :wink: zablokowalo przycisk i od tego czasu moge wyciagnac plytke tylko za pomoca INPY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zablokowane DVD to także opcja w autach służbowych, aby nie "zgubić" albo mieć pokusę do skopiowania płyty do navi. W moim samochodzie tak było, po zakupie zostało odblokowane przez serwis. Nie mam najmniejszego problemu z używaniem nagrywanych płyt DVD (muzyka i programy), a zatem nie ma chyba opcji blokowania płyt nagrywanych?
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś czy w Poznaniu (lub w okolicy) odblokuje mi ktoś napęd DVD od nawigacji w przystępnej cenie w E90 318d?

Bo serwisów autoryzowanych mam pod dostatkiem, ale chodzi mi o normalną cenę.

Druga sprawa to jakieś aktualizacje map do navi? Macie jakieś propozycje?

EDIT: W Przeźmierowie koło Poznania za 100zł mi odblokowali w 15 min. Nr tel: 602 331 950

Elektryk, Elektronik samochodowy. Samochody w warsztacie i na parkingu stały konkretne więc poziom warsztatu musi być wysoki. Polecam.