Skocz do zawartości

Nie odpala Pomocy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem w wyszukiwarce dwa dni i nic nie mogłem znajsc

Witam wszystkich . Potrzebuje pomocy . Od początku .

Trzy tygodnie temu wrucilem z Polski do UK samochód po przejechaniu 4 tyś km zachowywał sie ok . Postawiłem go przed domem i stał tak około tygodnia . Po tygodniu wchodze do niego i prubuje odpalic a tu nic tylko kreci . Na początku myslałem ze to pompa paliwowa podła bo juz buczała ale okazało sie ze nie poszłem dalej i sprawdziłem wszystkie bezpieczniki sa ok . Siedze w nim półtora tygodnia i niemam juz pomysłu co tu jeszcze zrobic . Prosze o pomoc ...

sorki za błedy

Opublikowano

Pod kompa podłączałeś?

Palą się jakieś kontrolki (poza standardem)?

Opublikowano

pod kapa jeszcze nie podłaczyłem bo mieszkam w uk i z tym tu cieko .

kontrolka zadna nie pali . dwa dni temu po sprawdzeniu pompy paliwowej kreciłem około minuty sondziłem ze paliwo musi napłynąc do silnika i samochód odpalił ale doszło do 1000 obrotów i zgas

Opublikowano

Juz wszystko jasne . Dzis byłem na kąpie i wykazało ze jest problem z kluczem .

A dokładnie ze sie rozkodował i samochód nie odczytuje pinu z kluczyka i nie działa imobilajzer tak powiedział mi mechanik .

A teraz powie mi ktos o co chodzi ? Mechanik powiedział ze trzeba zaprogramowac na nowo komputer i kluczyk. Nieda sie w inny sposub cos zrobic ?

Z góry dzieki!!!

Opublikowano
zapasowy kluczyk - i powinno dzialac jak to on bedzie przyczyna

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano

Na zapasowym tez nie odpalił , ale mechanik powiedział ze jak komputer zgubił pin czy kod to na obydwa klucze .

rozmawiałem dzis z gosciem który troszke sie zna na komputerach i powiedział ze moge to sobie sam zrobic ze on tak robił w oplu , przekrecił kluczyk w stacyjce nacisnoł alarm i otworzył drzwi po czym samochód wszedł w tryb restartu i zaczoł sciągac wszystkie dane z klucza i odpalił . Ale powiedział ze nie działa to tak w BMW ze w kazdy samochodzie jest inaczej miał to sprawdzić i jutro mi powie .

Czy ktos juz tak miał ?

Jutro dam znać co wymyślił

pozdro dla wszystkich