Skocz do zawartości

318is elektro szpera warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

tak sobie czytam o zaspawanych dyfrach i zastanawiam sie czy nie kupic drugiego dyfra i go zaspawać :roll2: :roll2: jednak nigdzie nie znalazłem na forym informacji ile taka szpera wytrzymuje i czy niszczy tylne zawieszenie.. :cry: nie chce żeby sie okazało ze po dwuch miesiącach wszystkie elementy gómowe zawiasu są do wymiany :mad2: przypuszczam ze na takim dyfrze zabawa bendzie zaj.. :dance:

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..
Opublikowano
Dyfer z elektro szpera wplywa na szybsze zuzycie polosi ale jak dlugo podziala to nikt ci nie powie

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
zelezy tez jaki kierowca i w jakim stanie masz reste auta czesciej sie poloski ukrecaja niz dyfry padaja :mrgreen:

Opublikowano
hehe jak bende dyfer kupował ze szrotu to odrazu pół ośki w takim razie zabiore :roll2:
Opublikowano
rob tak szukaj walu na duzej glowie i zrob wszystko na duza glowe :cool2: to wytrzymuje szpere :D

Opublikowano

ale jak załoze most na dużej głowie to is bendzie chciał jechac :?: czyli najlepiej kupić most, pół oski i wał i wszystko to na dużą głwe tak?

nie wiem czy wał spasuje do skrzyni ,bo is fabrycznie jest na małej głowie o ile sie dobrze orientuje :wink: