Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. jestem nowy na forum. mam pytanie jak mogę się dowiedzieć jaka opcje nagłośnienia mam w swoim aucie.(wersja z iDrive)No i powiem ogulnie ze gra bardzo marnie 0 Basuu i do tego nie gra mi prawy przedni glosnik. Doczytalem sie ze w standardze jest sub pod fotelem jutro sprawdze czy jest u mnie bo nawet nie wiem. dodam ze auto ma 12tys przebiegu. (oraz nie dziala klakson) jakie moga byc tego przyczyny?? z gory dzekuje za odpowiedzi.
Opublikowano
posprawdzaj opcje z tym basem może masz mało ustawione to że jeden głośnik nie gra to jedź na gwarancje przypuszczam że ją masz no chyba że nie gra cała strona auta to też w opcjach sprawdź , chcesz żeby grało lepiej kup 2 głośniki na przód 10cm jakiejś dobrej firmy koszt ok 250zł do tego mały sub w bagażniku + wzmacniacz i od razu jest poprawa do tego wszystkiego jeszcze będziesz potrzebował urządzonko które zrobi ci wyjście RCA i kable do wzmacniacza , sygnał RCA ciągnij z subwoferów które są pod siedzeniami jest troche roboty bo trzeba odkręcić siedzenia ale tylko one dają mocny sygnał , sygnał REMOTE musisz pociągnąć bez pośrednio z radia
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z podpisu wnoszę, że auto jest na gwarancji, a zatem najlepiej do serwisu. Poza oficjalnymi doposażeniami odradzam wszelkie samoróbki w aucie na gwarancji.
Opublikowano
nie chce aż tak ingerować w auto . z prawej strony nie gra glosnik w drzwiach oraz ten pseudo sub pod siedzeniem. pozostale glosniki sa graja. wiec mysle jak by to gralo bylo by juz calkiem inaczej. dzwonilem do serwisu i pytalem to powiedzeli ze czesta wada fabryczna jest w tym modelu slabo dopieta kostka.