Skocz do zawartości

Co wsadzic zamiast katalizatora 520i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie co mozna by bylo wstawic zamiast katalizatora poniewaz moja bunia go nie posiadaa mianowicie wszystko z niego zostalo wyjete i glosno pracuje czekam na jakies propozycje :D
Opublikowano
ja mam wyciety katalizator i wsadzilem sobie taki zamiennik od goscia z allegro wejdz w kategorie tlumnki sportowe i wpisz w szukaj na zamowienie...tam znajdziesz goscia ktory robi tlumniki na zamowienie pod klienta zamowilem u niego tlumnik koncowy i ten zamiennik katalizatora cos jakby stumienica i jestem z tego zadowolony.koszt takiego zamiennika ok 90zl pozdro (teraz o wiele lepiej brzmi)
Opublikowano
Bosal robi zamienniki, na allegro można też dostać - u mnie koszt ok. 200-250 i już nie burczy, bo z wywalonym katem to czasem mi wstyd było na obrotach ;]
Opublikowano

Polecam następujący produkt zgodny z oryginałem w bardzo dobrej cenie: http://pamaku.pl/produkt-Katalizatory_Dedykowane_BMW_,PAM790233,5847.html

Dzwięku wydechu BMW nie warto poprawiać/modyfikować. Wiem coś o tym. Moim zdaniem nie warto oszczędzać kilku PLN na tym.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
  • Autor
Dzieki koledzy to wsadze cos takiego jak wy bo prawda ze wstyd ze takie bmw tak brzmi eh pozdrawiam :lol: