Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukałem coś na ten temat ale nic nie znalazłem.

Mam taki problem:

Po przekręceniu kluczyka na zapłon i włączeniu świateł jadą one maksymalnie do dołu i potem wracają do położenia pracy. Wszystko by było ok tylko czasami lewa lampa zostaje w dolnym położeniu a prawa ustawia się prawidłowo.

Jest jakiś sposób wyłączenia za pomocą NCSa by tak nie jeździły za każdym razem?

Dodam że auto z 2001 z lampami halogenowymi

Drugie pytanie dotyczy samego NCSa. Gdzie jest zapisywana zawartość przy sczytaniu pojedynczego modułu bo mi zawsze pojawia się plik FSW_PSW.TRC w folderze work o pojemności 50k

Opublikowano

Tak myślałem że to ciężki temat ale naprawdę nikt nie wie czy można to zmienić?

A jak jest u Was też tak wam lampy jeżdżą góra dół?

Opublikowano
Drugie pytanie dotyczy samego NCSa. Gdzie jest zapisywana zawartość przy sczytaniu pojedynczego modułu bo mi zawsze pojawia się plik FSW_PSW.TRC w folderze work o pojemności 50k

Dobrze sczytujesz? Wybierasz polecenie CODIERENDATA_LESEN?

Opublikowano
wybieram dokładnie tą funkcję a ncs sczytuje wszystko i tworzy plik 50k. Pewnie coś jest źle ustawione w ncs ale nie wiem co. Próbowałem nawet usunąć wcześniej ten plik i sczytać pojedynczy ale to samo (powstaje od nowa o rozmiarze 50k)
Opublikowano

Tak mam ustawione, ale w tym samym temacie na początku w filmiku jest ze ma być tylko ustawione INDYVIDUALISIERUNG AKTIV a pozostałe dwie opcje nie. Do czego one służą?

Ma ktoś może jakieś sugestie co do tych świateł? Jak jest u was w e46 przed liftem