Skocz do zawartości

316i klucz z pilotem problem!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam lekki problem z otwieraniem z pilota auta zamykalem dzisiaj szybe kluczem w zamku i od tego momentu przestalo dzialac dioda w kluczu jednym i drugim sie pokazuje a pilot przstal dzialac. Cos moze przestawilem??
Opublikowano
jesli robiłeś cos z anteną?to napewno się cos pokiełbasiło.wzmacniacz radiowy co najmniej 2W1.-wyjścia na antene radiową.2-wyjście na antene z centralnego.Może zrobiłeś jakieś zwarcie i spaliło wzmacniacz przez to nie działa centralny?W tylnym słupku jest wzmacniacz.na poczatek sprawdz zasilanie i styki.
never again N46
Opublikowano
Antena radiowa działa, fale normalnie zbiera jesli mozesz to po ktorej stronie z tylu jest ta antena? ja mam compacta
Opublikowano
Antena radiowa działa, fale normalnie zbiera jesli mozesz to po ktorej stronie z tylu jest ta antena? ja mam compacta

U mnie w sedanie jest w słupku po lewej stronie.Musisz zdjąc te boczki w których są lampki oświetlenia kabiny(lewy słupek)

never again N46