Skocz do zawartości

zaciięło klucz w stacyjce, ///odglos klimatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

mam problem i to duzy

1. Kluczyk mi zostal w stacyjce i nie moge go za nic wyciągnąć... jak go wyciągnąc pomocy :(:(:(:(

2. Odkad kupilem auto to widze ze jest slaby i maly aku-okolo 65 do tego traci prąd widać ze na podmianke zalozony, ale to malo istotne, bardziej istotne jest to ze jak jest auto zgaszone i cichutko w aucie slychac w panelu klimatronika jakis odglos delikatny...jakby szum mini wentylatorka... to tak ma byc? Czy cos pokopane jest i mi dodatkowo wcina prąd...

Opublikowano

Moze glupio zabrzmi ale jesli masz automata to zeby wyjac kluczyk dzwignia zmiany musi byc w pozycji P. Jak zostawisz na N to kluczyka za Chiny ludowe nie wyjmiesz. Czasem jak ktos nie jezdzil automatem to po prostu o tym nie wie i jest stres. Jesli to nie to co pisze to raczej bez rozebrania stacyjki sie nie obejdzie.

Co do odglosow z klimatronika i znikania pradu to temat rzeka i bylo o tym dziesiatki postow. W duzym skrocie, najczesciej jest tak ze wentylator w panelu klimatronika Ci sie nie wylacza tylko pracuje caly czas i kradnie prad.

Bylo pare opisow i rozwiazanych sytuacji na forum.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

o kurde...faktycznie mam automata...

dzieki kurde ale jaja..

pomogła rada kolegi, no cóż....pierwszy automat, to nie wiedziałem ze takie triki....

a co do tego klimatronika byłbym wdzięczny za podrzucenie linka jakiegoś