Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Próbuje dojść do porządku co i jak z kolejnością jakością audio w E60/61.

- czy dla małego ekranu (bussines) i duzego/szerokiego (professional) mamy inne konfiguracje instalacji dźwięku?

- w ogłoszeniach często o audio wspomniane jest tylko no. "DSP" to jest jednoznaczne ze jest to instalacja logic7?

- czy można jakoś rozpoznać logic7 po wnętrzu auta? jakies oznaczeni na glownych glosnikach na drzwiach?

- znalazłem, że jest jeszcze coś półkę wyżej pod kodem 752... porównując np do bose audi to bose to bardziej logic7 czy ten 752?

pozdrawiam

michal

Opublikowano
Jakie audio moze być u mnie???Navi Profi, pod siedzeniami jakieś czarne kratki, Logic 7 - brak.Audiofilem nie jestem ale gra ładnie.
Opublikowano
Po otwarciu bagaznika jest róznica w lewym boczku miedzy (audio-zwykłe,audio-hi-fi) a L7.

hej

witam

Jakie są te różnice ?

pozdrawiam

Opublikowano
Po otwarciu bagaznika jest róznica w lewym boczku miedzy (audio-zwykłe,audio-hi-fi) a L7.

hej

podsumowując, w kolejności jakości rosnąco:

??? audio zwykłe

676 hi-fi? jak to się nazywa wg bmw

677 System HiFi Professional DSP (czyli logic 7)

752 hi end, indywidualne?

A co z kwestia odczytu mp3 z płyt cd? czy to jest powiązane z powyższym czy to inna bajka?

pozdrawiam

michal