Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich . chce wyjac silnik dmuchawy bo jest zdechniety. musze rozebrac cala deske. mam pytanie czy jak rozbiore deske i podlacze z powrotem poduszke to moge normalnie jezdzic ?? oczywiscie bez licznika itd .. ? bo niewiem czy to ogarne w jeden dzien
Opublikowano
bez licznika juz jezdzilem. czyli da rade, omijalem jeza i na krotko tez nie zalacza wiec jedynie wentylator. tylko czy cos oprocz poduszki musi byc podlaczone jak wszystko wyciagne i bede chcial jechac czy nie ??
Opublikowano
mój nie zapali ale skoro Twój pali to możesz poduch też nie podpinać a jedynie po poskładaniu do końca wykasować błąd
Opublikowano
a co tam jest ?? immo ?? ja mam jeszcze wersje przed liftem 99 rok licznik z dlugim wyswietlaczem. i jezdzil bez zadnych problemow. bo wiecej tam nic nie ma nie ??
Opublikowano
licznik z dlugim wyswietlaczem.

też mam z długim ale są przynajmniej dwa typy - z modułem pamięci z tyłu lub goły licznik

Opublikowano
rozebralem wszystko, godzinka roboty i cala deska zdjeta, auto chodzzi, w silniku od dmuchawy szczotki byly wyjechane, dorobilem od odkurzacza i dziala :) dzisiaj skladanie do kupy
Opublikowano

podpowiedz jak zamocowana jest deska ?

mam nierówne szpary między dechą a drzwiami

da sie to bez rozbierania wszystkiego skorygować ?

Opublikowano

sciagnij listwy ozdobne. od pasazera powinno pojsc latwo zkorygowac bo tam jest jedna sruba od strony drzwi pod zasleka. i trzy wzdluz liswy. powinno dac rade cos. ale z drugiej to niewiem w sumie cala deske lepiej chyba sciagnac i dobrze spasowac. 2 - 3 godzinki czasu do tego piwko i rozkladasz i skladasz. ja znalazlem w necie taki prosty opis i mniej wiecej on mnie naprowadzil jak zaczac ....

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=74350

tylko ominalem zdejmowanie konsoli srodkowej bo to bez sensu w moim przypadku bylo