Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od jakiegoś czasu moja Bmka przy zapalaniu zapłony wogóle nie działa tzn. przekręcam kluczyk zaświecają się kontrolki i dokręcam kluczykiem żeby odpalić i cisza kompletna nawet nie próbuje zakręcić silnikiem co dziwne raz odpala od razu bez problemu a raz dopiero po 10 próbie...Pomóżcie:)
  • 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
ja rozrusznik sprawdzałam i podobno wszystko jest ok kolega podejrzewa automat z rozrusznika ale ja sama niewiem zobaczymy co wykarze na kompie
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam ponownie niestety na kompie totalnie nic nie wykazało ...już sama niewiem co robić może znacie jakiegoś konkretnego mechanika ...słyszałam że robią tak że wkładają pendrive do kompa w aucie jeżdzi sie z tym pare dni i jak sie zdaży że nie odpalił to niby tam wszystko już jest zapisane i wiadomo co naprawić...słyszeliście o tym??
Opublikowano
Ja bym sprawdził przekaźnik pompy paliwa. Miałem problem z odpaleniem, ale tylko w wilgotne dni, albo nad morzem, gdzie wilgotność jest większa. Sprawdź czy odpala jak jest ciepło... Słychać pompę po przekręceniu kluczyka ?