Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

praktycznie całe pytanie jest w temacie, ale napisze raz jeszcze: czy maska i przednie błotniki różnią się w wersji po FL od tej przed liftingiem? O reszcie elementów wiem, chodzi mi tylko o maskę i błotniki.

Z góry dzięki :)

Edytowane przez Roxo
Opublikowano

Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć czym różnią się przednie reflektory po liftingu (zwykłe, nie xenon) od tych przed liftingiem?

Patrze się na zdjęcia jednych i drugich i nie widzę różnicy :oops:

Opublikowano
jest troszku inny kształt . Zwykłe reflektory nie wyglądają pięknie w obu wersjach natomiast już xenoniki to mają wygląd

Niestety ale bzdura, reflektory mają kształt identyczny. Różnią się wyłącznie wnętrzem.

Roxo patrzysz pewnie na wersje non-dynamic. Na wyłączonych lampach różnica jest subtelna, różnią się wyłącznie kolorem wewnętrznej obudowy, PFL są jasno szare lub srebrne jak kto woli, a po lifcie są sporo ciemniejsze. Na włączonych różnica jest bardziej widoczna, w po liftowych ringi świecą dużo mocniej. A to dzięki implementacji DRL (świateł do jazdy dziennej).

Wszystkie wersje lamp do e87 (a jest ich obecnie sześć) można założyć do każdej wersji samochodu. Pasują bez problemu.

Pozostałe elementy również można dopasować.

Największe zmiany (choć kosmetyczne) zaszły we wnętrzu.

Opublikowano

Yurien, ale Roxo pytał o lampy non-xenon a Ty piszesz na temat ringów i dynamic.

Jeżeli gościu będzie w tych sprawach laikiem to zacznie szukać tych ringów i tego skrętu w tych zwykłych lamapach aż jeszcze coś ukręci.

W Xenonach to nawet laik wychwyci różnicę, ale w zwykłych?