Skocz do zawartości

Kilka rzeczy do wymiany. Gdzie kupić i jakiej firmy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A więc muszę wymienić parę rzeczy w E34 520i 24V 92r tylko teraz zastanawiam się gdzie i jakiej firmy części mam kupić. Czy w sklepie czy na allegro?

a więc na stacji diagnostycznej powiedziano mi że mam do wymiany:

1. Wahacz lewy przedni poprzeczny // poprzeczny czyli dolny ??

2. Końcówka drążka kierowniczego, prawy przy kole // przy kole czyli zewnętrzna ??

3. Drążek środkowy

4. Simerbloki wahacza dolnego wzdłużnego(?), lewy i prawy

5. Łożyska kół, tył

Tylko ma być dobrze i tanio :D

I jeszcze jedno pytanie.. Czy kierownica od M3 E36 będzie pasować do E34 ?

Opublikowano
WITAJ - A GDZIE ZAMIESZKUJESZ ? BO JEŚLI W WARSZAWIE LUB OKOLICACH-MAM NAMIAR NA SUPER SKLEP. MAJĄ CZĘŚCI RÓŻNYCH FIRM I W BARDZO PRZYSTĘPNYCH CENACH. ZA PEWNE (SKLEPOWE),NOWE GRATY-NIŻSZYCH CEN NIE SPOTKAŁEM.
Opublikowano
UPSS-TO PROBLEM,ALE PODAM CI NAMIARY,ZADZWOŃ DO NICH-MOŻE WYSYŁAJĄ CZĘŚCI.JA JESTEM Z ICH SKLEPU I PODEJŚCIU DO KLIENTA,BARDZO ZADOWOLONY.CENY MAJĄ NAPRAWDĘ DOSTĘPNE I SĄ TEGO PEWNI,ŻE TAK JEST.KIEDYŚ ZAMAWIAŁEM U NICH CHŁODNICE KTÓREJ AKURAT NIE MIELI.NIE CHCIELI NAWET ZADATKU,BO POWIEDZIELI ŻE NIE MIELI PRZYPADKU,ABY KTOŚ ZAMÓWIŁ I NIE ODEBRAŁ,BO W WAWIE I OKOLICACH,TANIEJ NIE ZNAJDĘ.FAKTYCZNIE-WYKONAŁEM PARĘ TEL.I WSZYSCY MIELI DROŻEJ.DODAM JESZCZE,ŻE ZAMÓWIENIE SKŁADAŁEM TELEFONICZNIE,WIĘC NIE WIDZIELI MOJEJ FACJATY. OTO NAMIARY : OTWOCK UL.KRASZEWSKIEGO 21 TEL: 22 788-07-80 ORAZ 508-225-384. JEŚLI CHODZI O KUPNO PRZEZ ALEGRO,TO MOIM ZDANIEM,MOŻNA KUPIĆ,ALE WTEDY,GDY MOŻNA SPOTKAĆ SIĘ ZE SPRZEDAJĄCYM I OBLUKAĆ TOWAR,ABY NIE KUPIĆ KOTA W WORKU.