Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darek63 dzieki dziala.W którym module i jak zaprogramować składanie lusterek z pilota?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak Wam działa to otwieranie i zamykanie dachu? Bo u mnie inaczej niż z przycisku w samochodzie.

To znaczy jak trzymam w aucie to okna otwierają się do połowy dach w dół okna w górę.

Jak zamykam to okna do połowy w dół, dach zamyka się i okna do góry.

Jak z pilota to okna na maxa w dół, dach w dół i okna już zostają,

Jak zamykam to okna też nie wstają do góry.

Składanie lusterek z tego co mi wiadomo jest możliwe tylko jeżeli masz przycisk do składania lusterek w aucie.

U mnie to nie działa i podobno nie będzie działać.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Koledzy applikacja Carly 5min i z kluczyka diamecika otwierasz i zamykasz dach! Trzymasz przycisc bmw na kluczyku i wsio lata!

Koledzy a wiecie moze gdzie jest modul komfortu lusterek w z4?

Bo koduje dach smiga szyby tez ale lusterka ani drgna :cry2:

Dodam ze mam elektryczne na przycisk!

Nawet jak wbije wsteczny to tez lipa bo lusterko sie nie pochyla?

Jakies sugestie i pomysly??? Ja troche obstawiam modul ale nie jestem pewien?!?!

Moduł z firmy GAP-TECH.CO.UK

£89 i wszystko jasne :cool2:

Edytowane przez Marecki1977
" OD NADMIARU WIEDZY JESZCZE NIKT NIE UMARL" ALBERT EINSTEIN.....
Opublikowano

U mnie działa to tak;

1.OTWIERANIE:Otwieram samochód jednym przyciskiem. Następnie naciskam przycisk powtórnie i trzymam naciśnięty. Otwierają się najpierw okna, a potem szyberdach. W każdej chwili mogę tę czynność przerwać i wznowić.

2.ZAMYKANIE: Naciskam przycisk zamykania i ponownie go naciskam przytrzymując go. Zamyka się szyberdach i wszystkie okna.Np. jak po wyjściu z samochodu zauważę,że pozostawiłem otwarte okno/okna/szyberdach, to przyciskam i przytrzymuję przycisk zamykania samochodu i wszystko się zamyka ( nie muszę wchodzić do samochodu aby to zrobić )W każdej chwili mogę tę czynność przerwać i wznowić.

I tak, jak koledzy napisali wyżej. Szkoda,że trzeba to robić przytrzymując przycisk, a nie jednym naciśnięciem przycisku. Szkoda też, że szyby/szyberdach nie zamyka się AUTOMATYCZNIE przy zamykaniu samochodu.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)