Skocz do zawartości

czy amorek do e36 zalezy od rodzaju hamulca

<t>jest roznica???</t>  

9 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiatm

kolo na giełdzie w Poznaniu sprzedał mi przedni amortyzator do e36 ,ale kumpel ktory mi naprawia fure mowi ze sa inne amorki od wentylowaneg(taki posiadam) i zwykłego (??) hamulca czy jest to rzeczywiscie roznica ???? bo on(kumpel) sam w 100% nie jest pewny ,

z gory dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadaomo to chyba różnicy nie ma, ostatnio zakładałem amortyzatory to różnica zależała (jeżeli chodzi o przód) od rocznika.

Wiem że do 1992/06 są droższe a po 1992/07 są tańsze. Nie słyszałem nigdy o rodzaju amorka w zależności od rodzaju tarcz. Być może się mylę.

Opublikowano
Ja tam wogole pytania nie rozumiem... Mowa o przednich amortyzatorach do E36... Czy byly E36-tki z niewentylowanymi tarczami z przodu??? :roll:
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A po co słuchać jak można samemu sprawdzić? ETK, wybierasz różne modele silnikowe i już wiesz czy numery amortyzatorów są jednakowe dla tych wersji?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

oki dzieki za odpowiedzi juz po sprawie ,ten co kupilem byl poprostu do mniejszych pojemnosci (318,316) ,(pchniety na allegro wiec sie kaski nie straciło :D )

Pozdrawiam