Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dwie godziny wojowalem zeby pozbyc sie ustrojstwa ale ona wydaje sie jakby byla na stale :lol:. Musze zdemontowac tylnia kanape zeby odkrecic jeden "uchwyt" od pasow srodkowego pasazera bo starsznie mi to przeszkadza wizualnie + lata mi to z tylu przy zakretach :D. Napiszcie gdzie/co i jak trzeba zrobic zeby wyjac tylna kanape. thx
Opublikowano

Nie ma co połamać to nie Insignia :) w których kanapy wyciągałem już chyba z 4 albo 5 razy ( każda auto inne ) i zamawiać trzeba plastiki po 18 zł /szt :( nie da się tam ściągnąć kanapy bez uszkodzenia tego tandetnego plastiku .

U siebie ściągałem w jedynce i piątce więc nic nie ma możliwości urwać a napewno innego sposobu nie ma , pózniej aby założyć to oczywiście tylko na mocny wcisk ( tylko dobrze trzeba trafić)

• 2 lata później...
Opublikowano

Czy jest inne BMW z którego tylne składane oparcie pasuje P&P do jedynki?

Chodzi mi konkretnie o model e91 lub e46 w kombi :?:

Jest tam podłokietnik i uchwyty na kubki,

zmieniając oparcia można by było poprawić komfort podróżowania w drugiej klasie - z tyłu :idea:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
a ja mam problem ze zdjęciem tylnego oparcia ale w bmw e88 od dołu są dwie śruby ale górą tez coś trzyma i boje sie to urwać Wiesz moze jak to wygląda w moim przypadku?
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Zrób zdjęcie. Rozumem, że boczki już zdjąłeś i siedzisko też?? Zostało Ci tylko oparcie? Nie wiem jak to jest w kabriolecie... U mnie śruby były tylko na dole... na górze tylko trzymają zatrzaski od kładzenia oparcia... no i normalnie się je odblokowuje i tyle... nie ma co tam więcej trzymać.