Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie składam właśnie sobie M PAKIET, puki co narazie mam przedni zderzak z listwami i dokładką, szukam teraz listew na drzwi.

Pytanie mam takie czy lakierować listwy i dokładkę pod zderzak czy zostawić to w kolorze plastiku, takie nielakierowane? Co zrobi lepszy efekt?

________

Poprawiłem tytuł. Proszę zapoznać się z formatem tytułowania wątków i pamiętać w końcu!! Następnym razem będzie drugie ostrzeżenie. mattiss

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie zdania będą podzielone. Jak to zawesze :) Ja tam jestem za czarnym kolorem. Sam sobie wszystko w tym roku pomalowałem w czarny mat. Ale najlepiej poszukaj na googlach fotek z listwami czarnymi oraz z takimi pod kolor auta. W końcu to ty nim jeździsz i to tobie ma się głównie podobać.
Opublikowano
Pewnie zdania będą podzielone. Jak to zawesze :) Ja tam jestem za czarnym kolorem.

+1 :cool2:

Listwy czarne najlepiej wygladaja

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Dodam że mam czarne auto, i niedługo bedzie świeżo po polerce.

I tak chtba się zostawi. Zostawie takie jak są orginalne. Tak patrze na fotki właśnie na google i są i takie i takie. Zobaczymy jak to będzie wyglądać po złożeniu.

Opublikowano

Ja to bym na zolto lakierowal :lol:

A na powaznie zostaw maty wygladaja swietnie chyba, ze listwy masz ponisczone wtedy maluj :cool2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, pozwólcie że sie wtrące w temat.

lepiej nie ruszaj tych listew, jak całe auto ma być po polerce to przydałby sie jakiś element w macie np te listwy bo inaczej to ci sie wszystko zleje i nie będzie ładnego efektu. takie jest moje zdanie

pozdrawiam

Bramy, Ogrodzenia, Konstrukcje Stalowe, Balustrady nierdzewne, Wiaty i Magazyny, Zadaszenia, Garaże blaszaki, Metaloplastyka. Serdecznie zapraszam Lisia Góra ok.Tarnowa 500-393-863

www.firma-konstal.pl [email protected]