Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

koledzy mam pytanie, na lusterkach (prawe lekko, lewe juz cale pomaranczowe) zrobily sie dziwne pomaranczowe plamy.

plamy schodza od gory i splywaja do dolu. w lewym w ciagu dnia juz nic nie widac a co dziwne w nocy jest ok. mieliscie cos takiego?

Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano
mam to samo to juz koniec wkład do wymiany... niestety samosciemniający sie wklad niesamowicie drogi... u mnie jedno juz jest tylko podgrzewane... drógie całe pomaranczowe jak to nazwałes.. ja sie smieje ze to shepia...
Opublikowano

cholerka mało czasu bo żniwa w pełni i każdy sloneczny dzien trzeba poświęcić na zabawe w rolnika.. (pomagam dla szwagra)

pomajstrowałem wczoraj troche przy tym bardziej pomarańczowym no i tak naprawiłem że wyciekł z niego taki brązowy plyn. a lusterko teraz mam w wresji super mgiełka i nic juz nie widać)) musze zerknąć w wolnym czasie na alledrogo i zobaczyć czy będzie duże "ała" hehe

Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano
To jest dosc duze 'ala' - ja kupilem uzywane, ale po paru miesiacach zrobilo sie z nim to samo (w zimie). Ewentualnie mozna kupic wklad lusterka bez fotochromu, ale z identycznymi mocowaniami jak dla fotochromu.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i