Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witm=am, czy ktos orjetuje sie jaka jest cena nakladek alu badz metal na pedaly plus podstopnica...na allegro niczego takiego jeszcze nie widzialem.

Z góry dziękuje za info.

Opublikowano
nakładki na pedały to koszt ok. 500 zł ( komplet ) a podstopnica ok. 150 zł

Części nowe oryginalne bmw m-pakiet .

W mojej galerii jedynki masz zdjęcia bo takie nakładki posiadam .

W seryjnie w salonowym M-Pakiecie nie ma nakładek na pedały, jest normalnie guma jak w zwykłym.

Jest podstopnica chromowana z logo M.

Nakładki jakie ma Kamil są z katalogu oryginalnych akcesoriów BMW, te co ma TERF z katalogu BMW Performance.

PS: Kamil przemalowałeś auto ? :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam zamontowane nakładki Hamann (foto ze strony producenta) http://www.hamann-motorsport.com/typo3temp/pics/9059c3dc8b.jpg

PS Te, ktore Ty pokazales to jakiś mariaż nakladek na wzor AC Schnitzer z logo M

Opublikowano

bardziej pasują mi one do samochodu WRC , M-pakiet/owe są chyba jedne z lepszych .

Przy zakupie takich nakładek bierz pod uwagę jak but zachowuję się na takim pedale , bo pomiędzy gumą ( tak jak masz fabycznie ) a Hamann/em możesz mieć problem przy mokrym obuwiu . M-pakietowe nie mają tego problemu .

Opublikowano (edytowane)
M-pakiet/owe są chyba jedne z lepszych

mówisz o tych z katalogu performance czy tych 2 posty wyżej?

te z katalogu są super tylko cena coś koło 450, a do automatu chyba stówe taniej....

tanie nie są....

Edytowane przez Klavdivsz
Opublikowano
chyba tylko oryginał zostaje taki jak ty masz albo seria czyli zwykła guma...

Napisz do klagosz on kupował do swojej poprzedniej e92 m-pakietowe nakładki na pedały ( takie same jak moje ) on miał automata więc cenę bardziej ci poda niż ja co kupowałem do manuala.