Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich chciał bym zmienić głośniki w moim bmw tylko mam takie problem jakie gdzie są? i jakie polecacie żeby to bardzo dobrze grało ? i skąd najlepiej takie kupić?
Opublikowano
jezeli chcesz wsadzac w standardowe miejsca raczej nie bedzie to gralo jakos po audiofilsku. oryginalne glosniki jezeli dobrze pamietam to 13, zeby to gralo jakos w miare moim zdaniem powinno byc od 16 w gore. musisz zastanowic sie co chcesz osiagnac i czego bedziesz sluchal z tych glosnikow, bo jesli ci chodzi tylko o to aby dolozyc troche basu to zainwestuj w subwoofer i wrzuc do bagaznika.. pozdro
Opublikowano
właśnie nie ale to swoją drogą sopranu musi być a tam prawie nie ma w tych papierowych głośnikach wiec jakie są z tyłu i jakie z przodu u góry oraz u dołu?
Opublikowano (edytowane)

Z przodu i z tyłu są zwykłe 13cm głośniki. Syczki możesz zobaczyć wystarczy podważyć śrubokrętem osłony na podszybiu.

Z przodu można założyć 16cm po małych modyfikacjach, a 16 dużo lepiej zagrają od 13.

Edytowane przez kaylo
Opublikowano
Z przodu i z tyłu są zwykłe 13cm głośniki. Syczki możesz zobaczyć wystarczy podważyć śrubokrętem osłony na podszybiu.

Z przodu można założyć 16cm po małych modyfikacjach, a 16 dużo lepiej zagrają do 13.

dokladnie tak jak mowi kaylo. gwizdki w desce rozdzielczej (na gorze) powinienes miec oryginalne nokii chyba ze juz ktos wyciagnal ;] jezeli ci brakuje mam gdzies oryginalne. swoja droga ja wczoraj podpinalem glosniki w e32 z tym ze dawalem cala nowa instalacje do glosnikow bo ktos wczesniej tez niezle namieszal, chodzi wszystko na standardowych 13 i jest niezle - takze jak masz namotane z kablami to czego bys nie wsadzil to bedzie kaszana :)