Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i bardzo prosze o pomoc, mam kilka problemow z moim e34:

Najbardziej irytujaca rzecza jest brak tylnej prawej postojowki, probem tkwi w tym ze zarowkaa nowa, zapalam postojojowki i pali bezpiecznik, wkladam nowy na zapalonych i odrazu go pali, nawet widac delikatnie wytopienie w tm gniezdzie.

Od kilku dni nie dziala mi podswietlenie zegarow i nawiewu, dziala tylko od przelacznika szyb. Wszystkie bezpieczniki i przekazniki sprawdzalem, mam druga piatke na czesci sprawna, przelozylem do niej moje zegary i wszystko gra, zabralem z tamtej do mojej i nie swieci, probowalem juz chyba wszystkiego, kolega wspominal o jakichs modulach kompfortu czy cos takiego.

Bylem nabic klimatyzacje, facet powiedzial ze mam przerobiony na nowszy tyo r134 czy cos takiego,mialo byc wszystko pieknie, nabil 1,5kg czynnika, wszystko ladnie chlodzilo, AUTO POSTALO 2TYG wrocilem i juz nie chlodzi, co w takim przypadku nieszczelnosci trzeba zrobic.

Oddalem alu do wywazenia, zalozyli wszystko pieknie smigalo, no i pojechalem na wymiane lewego przedniego dolnego wahacza, po wymianie auto od predkosci 80 do powiedzmy 95km/h nie ma reguly ale tylko w tej granicy, trzepie calym przodem a kierownica bije na wszystkie strony przy hamowaniu to samo ale tylko w tej predkosci (mogl cos pogiac?? uszkodzic?? tarcze??)

Bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam!

Opublikowano
koelggo, naprawde to sie robi juz irytujace... przepraszam ale uzyj wyszukiwarki, i nie zakladaj tematow nowych na temat wszystkiego co juz bylo....viewtopic.php?f=71&t=131423&p=922356&hilit=wibracje#p922356 ,co do postojowki to moze robic zwarcie w instalce, skoro sie bezpiecznik wypala. jak zarowka dobra to juz problem w instalce... u mnie w klimie puszczalo przy chlodnicy, wymienilem chlodnice klimy, przy okazji wiatrak bo sie nie wlaczal i chlodzi az milo.(jak wentylator ci sie nie wlacza podczas uruchomienia klimy to na 100% po krotkim czasie nie bedziesz mial czynnika, bo albo ci uklad klimy rozsadzi w najslabszym punkcie albo pusci ci zawor bezpieczenstwa na sprezarce bodajze)podswietlenie nawiewu to jedna przepalona zarowka viewtopic.php?f=15&t=44447. prosze, nastepnym razem trzeba chilke posiedziec i poszukac, napewde na tym forum juz chyba byly wszelkie drobne i poważniejsze usterki omawiane. pozdro