Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pilot Sport ile? 4? 4S? 5?

5 to nowa opona, chyba 2023 zaprezentowali.

Nie mniej brałbym Michały.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Cześć wszystkim. Jakie polecilibyście opony letnie z segmentu premium z aktualnie nowszych modeli?
Muszę wymienić bo jedna uszkodziła się tak, że nie nadaje się już do naprawy a nie będę kupowałł tylko jednej skoro cały komplet ma już 3 lata.
Chodzi mi o takie, które będą możliwie jak najbardziej ciche i posłużą długi czas.
W oko wpadły mi dwa modele:
Bridgestone Turanza 6 oraz Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6. Czy ktoś tu posiada takowe i mógłby się wypowiedzieć na ich temat?
Lub może ktoś poleca coś ze swoich aktualnych?
Autko to e90 lift z xDrive.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 16.05.2024 o 15:18, Skajuu napisał(a):
Cześć wszystkim. Jakie polecilibyście opony letnie z segmentu premium z aktualnie nowszych modeli?
Muszę wymienić bo jedna uszkodziła się tak, że nie nadaje się już do naprawy a nie będę kupowałł tylko jednej skoro cały komplet ma już 3 lata.
Chodzi mi o takie, które będą możliwie jak najbardziej ciche i posłużą długi czas.
W oko wpadły mi dwa modele:
Bridgestone Turanza 6 oraz Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6. Czy ktoś tu posiada takowe i mógłby się wypowiedzieć na ich temat?
Lub może ktoś poleca coś ze swoich aktualnych?
Autko to e90 lift z xDrive.

Bridgestone odradzam - mam w F44 i jest słabo: łatwo zrywają przyczepność (i to w najmniejszym silniku 18i), na zakrętach kiepsko (co chwila mam wrażenie, jakbym miał stracić przyczepność).

Mnie najlepiej się jeździ na Pirelli P Zero.