Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BMW Kombi mam problem z ustaleniem nazwy czesci która chcialbym zakupic ale nie wiem jak i gdzie ,bo nie wiem jak sie to fachowo nazywa --jest to tam jak sie podniesie tylną(kombi) klape przy wlewie do spryskiwacza ,u mnie to pozostalosci, zardzewiała jakas sruba jest to po obu stronach co to jest? i czy tam powinna byc na tym guma odbój ?prosze o nazwe tego bo chce to wymienic z góry dzieki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No jest tam właśnie ta śruba, po obu stronach klapy. I nic więcej.
Opublikowano
fajnie że ktoś założył taki temat:) w takim razie i ja się podłącze, jak sie nazywa element plastikowy do którego przymocowane są/zktórego wychodzą ramiona wycieraczek, ten taki czarny plastik łapiący całą szybę z przodu??

...::: Banditen Motoren Werke :::...

Dlaczego BMW?? Bo przedni napęd jest dla małych dziewczynek ;P

Opublikowano
Luknij na realoem lub zobacz do mojej relacji i powiedz, który dokładnie plastik masz na myśli:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=133342

no właśnie ten cały długi który wyrwałeś "zdecydowanym, choć wcale nie koniecznie silnym ruchem" :), wiesz może jak to się nazywa? bo to moje się kruszy od górnej krawędzi :mad2: a z chęcią bym to wymienił.

...::: Banditen Motoren Werke :::...

Dlaczego BMW?? Bo przedni napęd jest dla małych dziewczynek ;P