Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim beemkom jeżdżącym po swiecie i moim pececie.

Od niedawna jestem posiadaczem BMW 740i rok 1997.

Mam następujące pytanie.

-nawigacja działa mi tylko do granicy i to po niemiecku.Czy można coś z tym fantem zrobic , żeby mówiło po ludzku i na terenie polski oczywiście?

-jak sprawdzić jaki jest sot i jak lub gdzie mogę go unowocześnić?

Za wszystkie tego typu informacje byłbym wdzięczny klubowiczom na forum lub emailem

akacjowamarian3.op.pl

Opublikowano

Witka

Po pierwsze zaczynamy od tego o której granicy mówimy, jakiej używasz mapy i jakiego wydania, jaki masz czytnik (mk II czy mk III) ??

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Przejechałem całe niemcy i nawig. działała co prawda po niemiecku, na terenie polski ciemność rozumiem , że muszę mieć mapę polski lub całej europy , pytanie skąd gdzie i za ile? I czy gdy wżucę tu coś niefirmowego to czy to mi będzie chodzić. Co do mapy obecnej jest to orginalna mapa załadowana przez niemca,w tej chwili auto wyjechało nie mogę skontrolować czytnika ani mapy ani sotu , ale po przeczytaniu postów myślę że może to być mk II panel ekranu standertowy nie panoramiczny w kolorze bursztynowym.Hej.
Opublikowano

Jeżeli w niemczech dziala na niemieckiej płycie to juz jest OK.

Polskie mapy sa na allegro za 59 zł ja zawsze cos takiego daje za darmo jak bedziesz we wroclawiu mozna zrobic ustawke to ci dam bo czytnik przy mapie polskiej nie ma znaczenia bo jest na CD a nie na DVD.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

Cześć OLEJUS miło mi , że się odezwałeś.Bardzo ucieszyła mnie taka informacja rad bym był bardzo gdybyś mógł podać teleon celem wspólnego spotkania i wymiany informacji wierz niewiwrz jestem kąpletnie zielony w te klocki i każde info było by mi przydatne.

Mój telefon 698541997

:search:

• 2 tygodnie później...