Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i proszę o pomoc.

Nabyłem ediabasa i podłączyłem autko pod inpę ( oczywiście wcześniej było wszystko sprawne) zrobione kila testów i nagle problem, nie działa navi,(duże proffessional) wogóle nie startuje minitor i dodatkowo brak podgrzewania foteli, no i problem z keyless (nie reaguje na dotknięcie klamki). Proszę o pomoc co robić dalej, gdzie szukać, gdzie mógł być błąd?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Inpa jest tylko do testowania więc raczej nic nią nie zepsułeś. A co dokładnie robiłeś, jakie testy ??
Krzysztof
Opublikowano
Testy robiłem prawie wszystkie oprócz silnika tylko wskazania analogowe z silnika, nie da się włączyć jeszcze mrożenia na panelu ale wczoraj była temp. 15 stopni może dlatego.
Opublikowano
Witam ponownie. Kończymy temat - autko naprawione!!! Podczas zabawy inpą uruchomiłem "Transport mode on" i tym samym uruchomiłem opcje do transportu autka, a więc wszystkie możliwe moduły poszły spać tak aby nie pobierały zbędnie prądu. Trzeba było włączyć opcje Transport mode off. Dzięki wszystkim mózgowcom na tym forum, to dzięki wam moje autko znowu żyje.