Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zwracam sie do was z pytaniem, a mianowicie - będąc w berlinie natrafiłem na bmw e60

biała+karbon , auto posiadało piękne felgi- doszedłem do tego ze to model 128 star ......

ale nie zwróciłem uwagi na rozmiar tych felg (były ogromne odniosłem wrażenie ) i teraz moje pytanie czy mogły byc to felgi od bmw e65 21 cali czy "BĘDĄ PASOWAĆ DO E60"?czy raczej były to felgi model 128 ,19 cali(te wejdą na pewno) interesuje mnie to bo chciał bym do swojej gabloty coś takiego (najlepiej 21") dzieki za odpowiedz.

http://www.youtube.com/watch?v=JVGbFvzcoSA

HELP!!!

Opublikowano

dzięki za odpowiedz ,swoja drogą spędziłem wczoraj cały wieczór przy kąpie,chciałem się dowiedzieć czy idzie wpakować te 21 (model128)do e60 na polskich jak i niemieckich forach i nic nie znalazłem,chyba jednak masz racje z tymi 19 (na żywo wyglądały imponująco)choć nie mam pojęcia po czym to widzisz ze to 19 no ale pewnie masz oko do felg:)

jeszcze raz dzięki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
nie mam pojęcia po czym to widzisz ze to 19 no ale pewnie masz oko do felg:)

jeszcze raz dzięki.

Oko pewnie też ma :) ale wystarczy katalog - one są zwyczajnie katalogowo przewidziane do E60 w rozmiarach: 8,5x19 + 9,5x19. I wystarczy

ZNALAZŁA SIĘ A JEDNAK 21"

Niemcy maja dar jeśli chodzi o tunning aut............dar albo pieniądze ...............................albo jedno i drugie:)

Niemcy mają i jedno i drugie to fakt. Ale zwróciłeś uwagę na rozmiary opon w tym ogłoszeniu? Na podłubanym zawiasie może i to jedzie, ale na standardowym to nie sądzę.

Opublikowano

Niemcy maja dar jeśli chodzi o tunning aut............dar albo pieniądze ...............................albo jedno i drugie:)

Rzeczywiscie, moj blad.

A co Niemcow, to spokojnie, w Polsce tez da sie zrobic to samo, znam identyczne E60 na naszych 20"

http://img715.imageshack.us/img715/3153/e60gravis.jpg

wiem, ze jest brudne na zdjeciu, ale fota byla zrobiona tuz po montazu felg.

Niemcy mają i jedno i drugie to fakt. Ale zwróciłeś uwagę na rozmiary opon w tym ogłoszeniu? Na podłubanym zawiasie może i to jedzie, ale na standardowym to nie sądzę.

Ma zbyt wysokie opony, dlatego myslalem, ze to 19". Problem z 21" w E60 polega wlasnie na doborze opon.