Skocz do zawartości

Komputer pokładowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Mam pytanie? Czy mając prosty komputer pokładowy tzn.data, godz. temp. da się zmienić na ten zaawansowany który pokazuje wszystko.

W swoich kabelkach mam tylko jedną wtyczke a podobno ten drugi komp.wymaga dwóch.

Pozdrawiam!

Adrian

Opublikowano

Witam.

W podłączeniu tego komputerka istotną rzeczą jest doprowadzenie sygnałów z licznika i sterowania silnika, do prawidłowych wskazań. Z tym nie byłoby problemu.

Problem jednak będzie w podłączeniach funkcji CheckControl gdyż wymaga ona dodatkowego modułu analizującego, a co za tym idzie całej instalacji poczynając od świateł z przodu poprzez skrzynkę bezpiecz. po lampy tylnie.......czy mam pisać dalej ????

Opublikowano
Mam namiar na niemiaszka ktory oferuje duzy komputer + kompletna wiazke przewodow za 199EUR. Ale jeszcze trzeba to wszystko popodlaczac... eh :mad2:
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
Podłączenie, jak dla mnie, to nie jest problem. Trzeba co prawda trochę porozbierać, ale najważniejsze jest mieć instalke.
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź!!!

Domyślałem się że jest to możliwe ale niestety KASA!!!

Z waszych odpowiedzi wyszło to samo co powiedział mi mechanik.

tzn. że jak mi go założy to i tak nie bede chciał na niego patrzeć bo tyle za niego wydam że się odechce wszystkiego.

No nic... ide sobie kupić e36 tke z pełnym komputerem!!!!..a co tam....!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!