Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w przypadku e 53 różnica w posiadaniu lub nie pneumatyki jest tak znacząca?

podobno bez pneumo to auto i tak się trzyma, jak jest z pneumatyką - dużo lepiej?

czy też różnica jest mała a kłopoty mogą się pojawiać?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam serdecznie -pnełmo oczywiście kafortowszw w jeżdzie i bardzo kosztowne w napawie.Ja właśnie wymieniłem u siebie poduszki i teraz czekam kiedy siadzie pompa zasilajaca to cudowne zawieszenie tak więc napewno warto przemyslec takowe zawieszenie.Pozdrawiam
Opublikowano
Witam serdecznie -pnełmo oczywiście kafortowszw w jeżdzie i bardzo kosztowne w napawie.Ja właśnie wymieniłem u siebie poduszki

witam,

ile kosztują nowe poduszki?

pozdrawiam,

Marcin

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam serdecznie -pnełmo oczywiście kafortowszw w jeżdzie i bardzo kosztowne w napawie.Ja właśnie wymieniłem u siebie poduszki i teraz czekam kiedy siadzie pompa zasilajaca to cudowne zawieszenie tak więc napewno warto przemyslec takowe zawieszenie.Pozdrawiam

Kolego, po czym wnosisz, że pompa siądzie ?

Xdrive

Koder

Opublikowano

Pompy psują się bardzo rzadko. Największym problemem są poduszki (tzw. miechy). Pękają i przepuszczają powietrze. Niestety przyczyniają się do tego nasze drogi.

Na to nie ma rady, miechy pękają i w E39 i nowym X5 też przy większych przebiegach zaczynają.

Koszt miecha do X5 w okolicach 1000 pln.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM