Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam wielki problem z bmw E60 , swieci poducha byłem w serwisie BMW i wymienili mi kabel ibs , czujnik poduszki dzrzwioej , nowe oprogramoweanie.Pomogło na miesiąc , znowu wizyta BMW stwierdzono regulator napięcia , wymieniono.Po miesiacu znowu swieci poducha i jeszcze napinacze , nie wiem co robić koniczy sie moja cierplwość , czas i wielkie pieniądze , niby to co BMW NAPRAWI JEST NA GWARANCJI ale tylko to co zostało wymienione a że serwis stawia nowe diagnozy więc zawszystko płace PANOWIE POMOCY
Opublikowano
Moze blachostka ale bym sprawdzil wtyczki pod siedzeniem,skoro jest wszystko wymienione mata z siedzenia odlacza sie przy zlym styku

Mata była sprawdzana jest ok , może znacie super fachowca z Małoposlski

Opublikowano
potrafisz tytułowac właściwie posty? Może M Auto z Katowic

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
potrafisz tytułowac właściwie posty? Może M Auto z Katowic

Dzięki ,ale nie wiem co robić więc szukam pomocy , zobacze co na to M Auto Katowice dzięki

Opublikowano
Polecam w Krakowie ul Balicka diagnostyka komputerowa. Miałem kiedyś problemy z matą pasażera 2 krakowskie ASO już doktorat mi napisały, to wystarczyło przeprogramować i mata jest ok i reszta też koszt 50 zł, a nie razy 3 lub 4 więcej jak w ASO i to bez końcowej diagnozy.
Opublikowano
Polecam w Krakowie ul Balicka diagnostyka komputerowa. Miałem kiedyś problemy z matą pasażera 2 krakowskie ASO już doktorat mi napisały, to wystarczyło przeprogramować i mata jest ok i reszta też koszt 50 zł, a nie razy 3 lub 4 więcej jak w ASO i to bez końcowej diagnozy.

Własnie cały czas w ASO nowa diagnoza i nowe opłaty i tak bez końca , a kase biorą ogromną utopiłem w ASO 4tysiaki bez skutku ,co jade to znowu komputer pokazuje co innego i znowu wimiana danej części , ASO się opiera tylko komputerze nic od siebje .Dzięki za namiary może sie uda pozdrawiam.