Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce zalozyc gaz do 520 E39 (wiadomo OPEC nie zna litości :( ). Jestem z opolszczyzny.

Czytając te i inne fora oraz słuchając opinii doszedłem do wniosku że w grę wchodzi tylko instalacja sekwencyjna i do tego firm: Prins lub BRC.

W Opolu byłem u jednego gazownika, doradził BRC za 6500zł (jak wspomniałem o Prinsie to poszły w ruch nawet niecenzuralnych słowa). W innym zakładzie (również w Opolu) koleś ma też BRC za 5300zł z włoskimi wtryskami (5500 z japońskimi).

Na forum jednak więcej osób poleca jednak Prinsa.

Czy może ktoś już porównywał te sekwencje i może powiedzieć która lepsza.

I drugie ważniejsze pytanie: gdzie zakładać. Czy może ktoś polecić na opolszczyźnie jakiegoś gazownika zakładającego dobrze instalacje w bumkach.

A może poza opolszczyzną bo będzie taniej i lepiej?? Może górny lub dolny Śląsk??

Dzieki z góry za opinie i pozdrawiam

Jarek

Opublikowano

Dzieki za linka.

Przeczytałem i rzeczywiście instalka KME wydaje sie sensownym wyborem. Ale w okolicy mojej chyba nie ma instalatorów montujących KME.

Powoli jednak skłaniam sie do BRC (zakład na miejscu, ta nsze przeglądy niż w Prinsie i gwarancja 2 lata).

Może jeszcze ktoś zabierze głos w dyskusji??

pzdr