Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM KOLEJNY RAZ - PRZEPRASZAM ZE ZAKLADAM KILKA POSTOW ALE MAM KILKA PROBLEMOW Z AUTEM I CHCE JE WSZYSTKIE ROZWIAZAC. MOJ PROBLEM JEST TAKI. JAKIS MIESIAC TEMU PADL MI MODUL STEROWANIA CENTRALNEGO ZAMKA. ELEKTRYK GO WYCIAGNAL I TERAZ JEZDZE BEZ CENTRALNEGO, ALE CHCIALABYM GO PONOWNIE ZALOZYC BO JUZ KUPILAMM NOWY, DLATEGO PYTAM GDZIE TEN MODUL SIE PRZYKRECA BO SLYSZALAM ZE NIE JEST TO TRUDNE A NIE UKRYWAM CHCIALABYM ZAOSZCZEDZIC TROCHE. CHCIALABYM DODAC ZE POD CENTRALNY MIALAM PODPIETY BAGAZNIK A W NIM INNY ZAMEK NIZ W STACYJCE , DLATEGO PO WYMONTOWANIU STAREGO MODULU NIE MAM DOSTEPU DO BAGAZNIKA, JAK ZATEM ZAMONTOWAC TEN STEROWNIK I W PELNI CIESZYC SIE Z CENTRALNEGO ZAMKA. PROSZE O POMOC
Opublikowano
Moduł centralnego powinien być za modułem ABS pod nogami przedniego pasażera.Dokładnie za obudową głośnika na wysokości schowka :wink: Są do podpięcia dwie wtyczki , nie da sie tego s.......... :P Ale może się okazać iż jednak to nie wina modułu :roll: Ale podepnij i zobaczysz.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"