Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest taka firma POLCAR jest to polski producent min. el. blacharskich oni zajmują się produkcją takich części i spoglądając w katalog to nawet cena by się zgadzała :)

Nie masz co zrobic kasą ??........

Zostań klientem stacji ASO :)

Opublikowano

AJ... :duh: właśnie teraz zauważyłem że pisze tam że są to używane gałki odbszyte nową skórą... Dzwoniłem pozatym przed chwilą do gościa i potwierdził że tak właśnie jest... jak dojdzie gałka to zrobie photo i napiszę co to warte.

Pozdrawiam !

Opublikowano
Wiem że są zamienniki obszyte skórą właśnie z Polcar-u ale jak to wygląda na żywo niestety nie mam pojęcia cena detaliczna to ok. 90 pln

Nie masz co zrobic kasą ??........

Zostań klientem stacji ASO :)

Opublikowano

Witam ponownie,

No i niestety nadziałem się. Facet wysłął mi jakieś pęknięte g ó w n o które nie trzyma się na drążku. Zaglądałem do środka tej gałki i końcówka przy lewarku jest połamana (czyli już złamał zasadę aukcji, nie było mowy o tym że gąłki są POŁAMANE, tylko uzywane!) i ułamana jest prawa strona mechanizmu zaczepowego. To i tak dobrze że gałka nie kręci się we wszystkie strony świata tylko w granicach normy że tak powiem (luzy ciut większe jak na starej gałce którą miałem). No niestety koleś ma teraz urlop ale jak przyjedzie to dostanie niestety neutrala... NIE POLECAM w każdym razie !

Opublikowano

No niestety koleś ma teraz urlop ale jak przyjedzie to dostanie niestety neutrala... NIE POLECAM w każdym razie !

odeślij mu tą gałkę i żądaj zwrotu pieniędzy albo wysłania sprawnej.