Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tłucze mi coś z przodu ,pewnie amory (testowanie -przejazd kolejowy,jomby),w sumie b.dużo jeżdżę w rok min.100tys.mam amory sachs ,tłucze z przodu z prawej -myślę ,że to amor ( nasze pobocza),czy są lepsze amory niż sachs,a jeśli nie ,to na ile średnio wystarczają takie amory -sachs.

MOD EDIT: Proszę poprawnie zatytułować temat zgodnie z viewtopic.php?f=72&t=117890. W przeciwnym dostaniesz ostrzeżenie, a temat poleci do kosza

Opublikowano
ja tam nigdy w wróżbitę się nie bawię ponieważ nie mam zbędnej kasy? ostatnio mi tłukło pojechałem na stacje diagnostyczna i się okazało ze jest do wymiany łącznik stabilizatora oraz drążek maglownicy.no i nic nie puka koszt za sprawdzenie; 20zl za łączniki 2x55zł i drążek magla 75zl =150zł nawet nie bolało .
Opublikowano

Możesz mieć wybite gumy na drążku stabilizacyjnym. Moim zdaniem amorów lepszych niz sachs nie ma :) a ile wytrzymaja hmmm... to trudne pytanie bo wszystko zalezy od twojego stylu jazdy. Ja przed przejazdami zwalniam prawie do zera i ogólnie staram sie uwazac na dziury wiec u mnie wytrzymuja sporo km

pozdrawiam