Skocz do zawartości

Dwa pytania: rozkładana kanapa i karta dziurkowana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam dwa pytania odnośnie E36 (94 rok) sedan. Chciałem przewież długi element ale okazało się że w moim BMW nie rozkładają się tylne siedzenia. W związku z tym mam pytanie, czy w tym modelu i roczniku są rozkładalne siedzenia ? Obawiam się że ktoś coś majstrował.

Drugie pytanie związane jest z elementem pokazanym na rysunku.

[/img]http://C:\Documents and Settings\admin\Pulpit\Karta.JPEG

Jest to karta dziurkowana o 11 otworach ze strzałką pokazującą kierunek włożenia. Karta jest o grubości około 2 mm. Znalazłem nią w pudełku na narzędzia na klapi bagażnika. Niewiem co to jest i do czego służy

Jeśli ktoś zna odpowiedzi na moje pytania byłbym wdzięczny za odpowiedż. Dziękuję.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Co do siedzień jeśli na górnej części oparcia siedzen nie ma przycisków to ci sie nie składa rocznik i model nie maja z tym nic wspólnego jedni mają inni nie Co do karty to wiadomo że nie słuzy do uruchamiania samochodu :) jedyne co mi przychodzi do glowy to moze to jakis kod klucza ale chyba tez nie.

Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ciekawe :shock:

Dzięki.

No to nic tylko myć :d a co do siedzeń to ja mam sedana z 96 roku i tez nie mam rozkładanych.

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
co do siedzeń to ja mam sedana z 96 roku i tez nie mam rozkładanych.

Składane tylnie siedzenia w E36 były tylko w modelach COPUE.

W SEDANIE da się wyjąć tylnią kanapę, ale za oparciami jest blacha i niema dostępu do bagażnika (chyba że ktoś posiada rękaw na narty).

Pozdro.

Opublikowano

Składane tylnie siedzenia w E36 były tylko w modelach COPUE.

W SEDANIE da się wyjąć tylnią kanapę, ale za oparciami jest blacha i niema dostępu do bagażnika (chyba że ktoś posiada rękaw na narty).

Pozdro.

Kolego, nie pisz jak nie wiesz ;)

W sedanach też były rozkładane siedzienia, 50/50.

Ja mam w swoim na pewno i już nie raz z tego korzystałem.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
De BMW ty chyba jakiś szaleniec forumowy jesteś :) 14 dni na forum i 120 postów heheh
yyyy.... :oops: Wychodzi że w ciągu dnia było okolo 8-9 postów.To i tak mało :lol:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
Kolego, nie pisz jak nie wiesz ;)

W sedanach też były rozkładane siedzienia, 50/50.

Ja mam w swoim na pewno i już nie raz z tego korzystałem.

Ja osobiście jeszcze nigdy nie spotkałem sedana, który ma rozkładane tylnie oparcia :jawdrop: Jeśli posiadasz to w swoim to widocznie montowali czasami, może na specjalne zamówienie. Wiem napewno, że w coupe to jest standard :8)

Pozdro.